Memento 2 Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 (edytowane) Witam. Szukam aktualnie dobrego telefonu dla swojej dziewczyny. Planuje na niego przeznaczyć do 1000 zł, raczej jest to kwota nieprzekraczalna, dobrze jakby telefon kosztował w okolicach od 800 do 900 zł. Wymagania Ekran jak najwiekszy, optymalnie 6 cali, bo telefon ma być do przeglądania książek i grania w gry Cienki i ładny (jak to sama określiła....) Dobra bateria Jeśli chodzi o pamięć, to nie musi być taka duża, bo i tak dokupimy kartę Z góry dziękuję za poradę. Edytowane 21 Stycznia 2019 przez Memento Cytuj Link to post Share on other sites
Chelsey 87 Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 Redmi note 5, mi a2 lub Moto G6 plus. Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
White_Ghost 77 Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 Stylistycznie fajne prezentuje się A2. Aktualnie to koszt ok 850 zł ( za mniej więcej tyle świeci w sprawdzonych sklepach dystrybucją xiaomi np. w sferis). Ekran do 6 cali, dobrej jakości IPS do tego telefon jest z czystym andkiem i dobrze zoptymalizowany. Bateria to 3000mAh jest ok ale gdyby zależało Ci na większej pojemności można sprawdzić jeszcze model A2 Lite. Cytuj Link to post Share on other sites
sekus007 29 Napisano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 Xiaomi Mi A2 jest fajną opcją bo ma czystego androida (dla mnie to jest na plus), ale faktycznie bateria nie powala. Jeśli zależy Ci na lepszej baterii to raczej wybrałbym Redmi Note 5. Wydajnościowo oba smartfony sa na tej samej półce. A2 ma chyba troszkę lepszy aparat. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts