wojtt9 0 Napisano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2019 Moje wymagania: - dual sim - dobra bateria min 3700 - ekran ok 5.9 -6.5 - Android 7.0 lub 7.1 - Cena do 1400 - min 4 Giga a mile widziane 6 polecicie coś? Cytuj Link to post Share on other sites
Chelsey 87 Napisano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2019 Honor Play, poco F1, nokia 7 plus Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
wojtt9 0 Napisano 20 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2019 Wszystkie mają android 8 a niestety nie mogę mieć telefonu z najnowsza aplikacją SMS Wszystkie mają android 8 a niestety nie mogę mieć telefonu z najnowsza aplikacją SMS Wszystkie mają android 8 a niestety nie mogę mieć telefonu z najnowsza aplikacją SMS Oglądałem dzis redmi note 5, niby jest na androdzie 8.0 ale inny wygląd aplikacji niż inne telefony. ktos cos w tym temacie? Cytuj Link to post Share on other sites
White_Ghost 77 Napisano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 Tzn. chodzi Ci o nakładkę systemową miui? Ogólnie Redmi Note 5 to niższy przedział cenowy niż np. poco. Jeżeli chciałbyś coś z czystym androidem warto sprawdzić Xiaomi Mi A2 Lite: dobry, wydajny układ a i bateria spełniła by wymagania bo jest 4000 mAh. Cytuj Link to post Share on other sites
wojtt9 0 Napisano 22 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 (edytowane) No właśnie kupiłem miesiąc mi a2 lite i wszystko super tylko te SMS koniecznie muszę go wymienić ( pisałem już parę razy problem w nowej aplikacji zamiast SMS grupowy pojawił się chat grupowy brak możliwości w nim korzystania z grupy kontaktów utworzonych na koncie Gmail Edytowane 22 Stycznia 2019 przez wojtt9 Cytuj Link to post Share on other sites
DeltaWorld 408 Napisano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 Ale wiesz, że możesz sobie zainstalować alternatywną aplikację do obsługi sms? Cytuj Link to post Share on other sites
wojtt9 0 Napisano 22 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 Ale wiesz, że możesz sobie zainstalować alternatywną aplikację do obsługi sms? wszytkie textry, go sms itp niedziałaja przy np 1000 szt sms wysyłanych naraz ( wyskakuje komunikat aplikacja ... wysyła dużą ilośc SMS czy zewolic jej na wysyłanie) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts