Gustaw-h 0 Napisano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Witam Nie znalazłem nurtującej mnie odpowiedzi... A mianowicie. Czy odczuje w grach jakąś różnice przesiadając sie z intela na amd. Z tego co dowiedziałem się, napewno amd można wykorzystać dodatkowo do streamu, lecz chodzi mi o samą rozgrywke. setup: Hyperx ddr 3000 rx 580 i oczywiscie płyty serii B4xx Dziekuje i pozdrawiam Gustaw Cytuj Link to post Share on other sites
Rebelmind 3738 Napisano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 To chyba dobrze, że nie znalazłeś "nurtującej odpowiedzi", bo by Ci ona nie dała spokoju - chyba że miałeś na myśli satysfakcjonującą odpowiedź na nurtujące Cię pytanie... Dodatkowe rdzenie/wątki z Ryzena pomogą głównie w grach multiplayer oraz wszędzie tam, gdzie silnik gry potrafi skonsumować więcej niż ogarnia Twój i5 (np taki Novigrad w Wiedźminie 3). Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts