max2m 1 Napisano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 ...gdy ktos nie wiedzial jak wylaczyc touchpad w Laptopiku KIANO podpowiadam przycisk Fn + spacja... Cytuj Link to post Share on other sites
tumulecpiter 17 Napisano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 lub wchodzisz w win 10 Kliknij w menu Start, następnie Ustawienia i przejdź do zakładki Urządzenia. Kolejno wybierz opcje Mysz i płytka dotykowa. W polu Płytka dotykowa przesuń suwak do pozycji Wyłączone obok polecenia Leave touchpad on when a mouse is connected (Pozostaw płytkę dotykową włączoną, kiedy mysz jest podłączona): Cytuj Link to post Share on other sites
aleksiejs 52 Napisano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 Kiano, masakra chyba rzadko działa tak jak powinien. Miałem jeden model przez dwa dni, nie wiem jak oni to wymyślili, ale wifi nie działało dalej niż 1-2 metry od routera i podobno był to standard w tym modelu :) Cytuj Link to post Share on other sites
max2m 1 Napisano 16 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 do tumulecpiter, wlasnie oto chodzi ze win 10 w panelu sterowania nie ma opcji "wylacz plytke dotykowa...a kombinacje przycisk Fn + spacja... odkrylem przypadkowo...ale dziala i ulepsza zycie bo jak touchpad byl wlaczony to caly czas jakies bagi literowki sie wpadaly... Kiano chyba PL firma.. mam juz wiecej niz rok i jestem zadowolony.. Mam wifi z LTE z t-mobile i jak na razie dziala spoko. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts