carl22 4 Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Szukam telefonu do 2000 zł. Ważne są dla mnie: topowa konfiguracja, szybki system, czysty Android i mini Jack Moim faworytem jest one plus 6, ale nie orientuje się dobrze na rynku więc może coś lepszego będzie w tej cenie. Co możecie polecić? Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie Deusjarek 449 Napisano 12 Stycznia 2019 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Nic lepszego do twoich wymagań nie ma 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Chelsey 87 Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Dokładnie, chyba że z jacka mógłbyś zrezygnować wtedy też Pixel 2 XL. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
carl22 4 Napisano 15 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 Już OP 6 kupiony Cytuj Link to post Share on other sites
ADR15 255 Napisano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 To OP6 ma czystego androida ? Cytuj Link to post Share on other sites
Smoqu 1 Napisano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 Podczepię się pod temat, żeby nie tworzyć kolejnego. Myślałem nad G7 ThinQ, ale widziałem jak sobie radzi z face-unlockiem i trochę mnie to zniechęciło. W domu jest xiaomi pocophone(dla mnie odpada), to jak szybko odblokowuje po rozpoznaniu twarzy - HIT. To jest jakieś laserowe? Z tego co wiem G7 robi to tylko na podstawie przedniego aparatu. Nie wspominając o czytniku palców w poco, również błyskawicznie. Jest ktoś w stanie mi powiedzieć jak ma się face-unlock w OP6 do poco? Cytuj Link to post Share on other sites
Chelsey 87 Napisano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 Też błyskawiczne odblokowanie jeśli chodzi o twarz, a w przypadku czytnika w OP6t odczuwalnie wolniej ze względu na skaner linii papilarnych w ekranie. Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Smoqu 1 Napisano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 Rozumiem, że OP6 niestety używa innej technologii do odblokowania twarzą niż POCO? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts