kulek725 1 Napisano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Witam jaka konsole polecilibyscie do 1000 zł posiadam już Xbox 360 i zastanawiam się nad przeniesieniem na nowa generacje ale nie mam bladego pojęcia która konsole wybrać do tej kwoty Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Nie masz zbyt dużego wyboru; PS4 lub One S w promocji. Cytuj Link to post Share on other sites
kulek725 1 Napisano 9 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Nie masz zbyt dużego wyboru; PS4 lub One S w promocji. Coś polecił byś z tych 2 ? Bo się zastanawiam. Olx czy lepiej sklep ? Cytuj Link to post Share on other sites
zoltan2 253 Napisano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Idź do sklepu normalnie. Ja osobiście tylko ps4 preferuję. Zalet nie będę tłumaczył. Mam i uważam, że decyzja była lepeij jak trafiona. Cytuj Link to post Share on other sites
ADR15 255 Napisano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Zależy jakie gry cię interesują, dla mnie xbox mógłby nie istnieć, miałem PS4 Pro - świetne ekskluziwy The last of US, seria Uncharted, Gran Turismo, Until Dawn - grałem we wszystkie i jedne z lepszych gier ogólnie jakie grałem. Cytuj Link to post Share on other sites
kulek725 1 Napisano 9 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Mam rozdarte serce bo jak widzę te exclusivy a myśle o padzie w xboxie to sam nie wiem xd najlepiej to ps4 z padłem od xa Cytuj Link to post Share on other sites
ADR15 255 Napisano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Używałem oba pady i jak dla mnie oba są bardzo dobra, z lekkim wskazaniem na PS4, ale co kto lubi - nie trzeba baterii kupować, tylko można ładować jak telefon. Cytuj Link to post Share on other sites
kulek725 1 Napisano 9 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 duza roznica jest miedzy zwyklym one a S ? Cytuj Link to post Share on other sites
oranger4 1 Napisano 24 Marca 2019 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Najważniejsze pytanie to na jakim padzie lepiej ci się gra chyba że dokupisz sobie pada w stylu xboxa a wiem że są. Różnica to mniejszy pobór prądu i mniej się grzeje moim zdaniem lepiej dopłacic do S Jeżeli max Xa to wolał bym trzymać się Xów nie mam co pisać o exlusivach ale szału nie ma jeżeli chodzi o ich ilość, chcesz czy nie to xbox360 i ps3 ma największy i najlepszy zbiór gier Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts