sasiad 8 Napisano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Witam. Za dużo się oczytałem o telewizorach i teraz mam mętlik w głowie... dlatego piszę tutaj. Poszukuję telewizora o rozdzielczości 4K z HDR w 43 calach (większy mi się nie zmieści) maksymalnie do 2500 zł (mogę zwiększyć budżet jeśli zajdzie taka potrzeba). Na tym telewizorze głównie chce oglądać Netflix'a, Youtube, filmy i seriale z sieci oraz sport (piłka nożna głównie), ale też chciałbym do tego odbiornika podpiąć konsolę - więc input lag nie może być duży. Nie zależy mi bardzo na wyśmienitym Smart TV, ponieważ zakupiłem już Nvidia Shield TV. Jeżeli chodzi o dźwięk to jeśli nie spełni moich oczekiwań (chociaż chciałbym, aby spełnił moje oczekiwania) dokupię soundbar. Wiem, że są matryce IPS i VA, więc rozpatrzę obie wersje matryc. Macie jakieś propozycję ? Proszę o pomoc i pozdrawiam. Edytowane 7 Stycznia 2019 przez sasiad Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts