matijas 7 Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Witam Chciałbym zakupić komputer Zastosowanie komputera : filmy, internet, WOT Maksymalna kwota : +-2000 zł Kiedy zamierzam kupić komputer? :w ciągu miesiąca Których części potrzebuję : całość Czy będę podkręcać sprzęt? : jeśli będzie możliwość to tak Rozdzielczość mojego monitora i model :FHD Specjalne wymagania : obudowa o szerokości do 13 cm Części z poprzedniego komputera (konkretne modele) : - Własna propozycja zestawu : https://www.morele.net/komputery/podzespoly-komputerowe/procesory-45/?konfigurator=konfigurator-zestawu-komputerowego&configId=442362 Czy taki zasilacz pociągnie jakąś lepszą kartę graficzną ale to za jaaakiś czas... Chyba że znajdzie ktoś obudowę do 13 cm szerokości to bym się zastanowił nad ryzen 5 2600 + karta w budżecie +-2500 zł? Czy teraz karty low profile i tak mają normalnej wielkości śledzia? Nie znalazłem nic sensownego z niskim śledziem? Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Czy teraz karty low profile i tak mają normalnej wielkości śledzia? Nie znalazłem nic sensownego z niskim śledziem? Masz GT 1030, GTX 1050 oraz GTX 1050 Ti w wersji low-profile. Sam mam 1050 w budzie HP Elite 8200 SFF. Cytuj Link to post Share on other sites
matijas 7 Napisano 6 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 A jakiej mocy zasilacz byłby potrzebny do takich kart? Jaki masz u siebie? Wysłane z mojego G8441 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Standard HP ale tam jest coś około 240W i mam to z Intel i5 2400. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts