adam1495 0 Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Witam. Mam zamiar kupić kartę Inno3D GeForce GTX 1080 Ti Gaming OC 11GB BOX Zostało jeszcze pół roku gwarancji . Czy Cena 1800zł jest dobra na obecną chwile? Obecnie posiadam gtx 1060. Główne moje pytanie to czy sterownik będę musiał jakoś odinstalowywać, czy tylko zamienić kartę i samo wszystko złapię? Cytuj Link to post Share on other sites
chrisplbw 407 Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Główne moje pytanie to czy sterownik będę musiał jakoś odinstalowywać, czy tylko zamienić kartę i samo wszystko złapię? Nic nie musisz robić Cytuj Link to post Share on other sites
adam1495 0 Napisano 2 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Ok, dzięki. A sama karta cena,i producent. O inno3D bardzo mało słyszałem i czytałem. Cytuj Link to post Share on other sites
login1969 218 Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Nic nie musisz robić Ja bym jednak odinstalował stery programem DDU,wymontował starą kartę,zamontował nową i zainstalował najnowsze stery. Cytuj Link to post Share on other sites
BuNcOL5s 215 Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Tak jak pisze kolega wyżej, usuń stare stery za pomocą DDU w trybie awaryjnym i zainstaluj wraz z nową kartą świeże sterowniki. Cytuj Link to post Share on other sites
adam1495 0 Napisano 3 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Gtx 1060 i 1080ti mają te same stery więc chyba zastosuje się do tego co napisał chrisplbw i tylko je przełożę. Może nawet dzisiaj będę ją miał to dam znać jak poszło. Cytuj Link to post Share on other sites
login1969 218 Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Gtx 1060 i 1080ti mają te same stery więc chyba zastosuje się do tego co napisał chrisplbw i tylko je przełożę. Może nawet dzisiaj będę ją miał to dam znać jak poszło. Rób jak chcesz tylko nie wyskakuj później z pytaniami,dlaczego karta nie działa tak jak potrzeba.A nawet jeżeli tobie będzie się wydawało że jest wszystko ok,na przykład z wydajnością,to nigdy nie będziesz miał pewności czy nie powinno być lepiej,nawet jak sprawdzisz to w benchmarkach.Odinstalowanie i zainstalowanie sterów od nowa będzie trwało raptem góra 10 minut a ty robisz z tego wielki problem.Ale to twoja karta i komputer więc rób jak chcesz. Cytuj Link to post Share on other sites
sznib 887 Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Przecież jest tak jak adam 1595 pisze, do GTX1060 i 1080 są te same stery. Deinstalacja i ponowna instalacja bez sensu jest. https://www.nvidia.pl/Download/driverResults.aspx/141186/pl Cytuj Link to post Share on other sites
Lordani66 6 Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Ja ostatnio zmienilem karty AMD ktore tez maja te same stery niby ale przed wymiana usunalem i zainstalowalem po wymianie bo to jednak przez system jest wykryte jako nowy sprzęt. Cytuj Link to post Share on other sites
adam1495 0 Napisano 5 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Z zakupu na razie nic nie wyszlo. Czekam na rtx1060 to ceny może jeszcze poleca w dół. Jak uda mi się coś fajnego wyrwać, dam znać jak wyszło. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts