Mocart100 3 Napisano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Witam,poleci mi ktos jakiegos smartfona do 1300zl? ważne aby mial dobra pojemna bateria,szybkość dzialania,ladny interfejs,niezle zdjecia chociaz nie tak wazne,najbardziej interesuje mnie bateria,Dzis posiadam xiaomi redmi note 4 snapdragon ale chcialbym cos mocniejszego,wiec kto doradzi poleci cos?? Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Za 1299zł jest honor play w al.to (czyli sklep powiązany z x-komem). Ex-flagowy Kirin 970 + 4GB Ram,jack,NFC,dioda powiadomień,spory ekran,metalowa obudowa,odpowiedni do ceny aparat + tryb nocny,bardzo dobra bateria.Z minusów jedynie notch (o ile Ci przeszkadza). Cytuj Link to post Share on other sites
Chelsey 87 Napisano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Za 1299zł jest honor play w al.to (czyli sklep powiązany z x-komem).Ex-flagowy Kirin 970 + 4GB Ram,jack,NFC,dioda powiadomień,spory ekran,metalowa obudowa,odpowiedni do ceny aparat + tryb nocny,bardzo dobra bateria.Z minusów jedynie notch (o ile Ci przeszkadza).Ktoś tu kopiuje czyjeś wypowiedzi z tym innego wątku Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Nie kopiuje,tylko napisałem to co wiedziałem już od dawna.Jak niby miałem napisać tego posta,żeby nie był podobny do twojego z innego tematu. Cytuj Link to post Share on other sites
Chelsey 87 Napisano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Spoko, ucięło mi tam posta, bo na końcu miała być buźka Bez spiny, a zmienić zawsze można, choćny, 'odpowiedni do ceny aparat' na właściwy w tej półce cenowej Jeszcze co do samego wątku to można rozważyć Poco F1, przy założeniu, że NFC nie jest koniecznością. Oba bardzo porównywalne z Honorem Play, na plus Honora metalowa obudowa i NFC. Cytuj Link to post Share on other sites
Mocart100 3 Napisano 2 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 a honora to jakiego?? Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Honora Play Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts