HunterStar 0 Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 (edytowane) Witam, szukam telefonu dla mamy, wymagania to głównie dobry aparat i żeby płynnie działał oraz nie była to patelnia. Budżet nie jest dokładnie określony, dlatego prosiłbym o propozycje z przedziału 800-1500zł i coś z tego zostanie wybrane prawdopodobnie. Obecnie mama ma Moto G3 i jest zadowolona. Xiaomi chyba odpadają. Bo sam chciałem zaproponować Mi A2 Lite, ale jak zobaczyłem zdjęcia tak zrobione na żywo, to w porównaniu do tych z mgsm, to tragedia. Myślałem o Huawei P20 Lite oraz LG G6. Na nie kozyśc tego drugigo działa fakt, że to już trochę dziadek i nie wiem czy warto. Polecicie coś jeszcze? Edytowane 30 Grudnia 2018 przez HunterStar Cytuj Link to post Share on other sites
SmartNvi 0 Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Pocophone f1 Cytuj Link to post Share on other sites
Chelsey 87 Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Nokia 7 plus, HTC u11, honor Play, mi mix 2, zenfone 5, Moto G6 plus, mi a2, redmi note 5. W tym budżecie telefony warte uwagi od mniej więcej najdroższego do najtańszego. Ze starszych, ale dobrym aparatem jest jeszcze Asus zenfone zoom s czy HTC u ultra. Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
HunterStar 0 Napisano 1 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 OK, dziękuję za odpowiedzi, przyjrzę się im Cytuj Link to post Share on other sites
Goro1990 683 Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 G6 kupisz już za około 1200 zł. W tej cenie ma najlepszy aparat z OIS i nagrywaniem 4K. Cytuj Link to post Share on other sites
katystopej 838 Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 G6 kupisz już za około 1200 zł. W tej cenie ma najlepszy aparat z OIS i nagrywaniem 4K.Stary hebel bez wsparcia. Honor 8x. Android 9 na dniach, tel z końca zeszłego roku, bardzo dobry aparat z AI i trybem nocnym, 128gb pamięci. Cytuj Link to post Share on other sites
Goro1990 683 Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 (edytowane) Nie osłabiaj mnie xD Zdjęcia z Honor 8X są co najwyżej przeciętne. Brak OIS do tego słabo sobie radzi po zmroku.Z czym do ludzi A w G6 odpalam Google Cam i mam jeszcze lepsza jakosć zdjęć niż przy standardowej aplikacji. Edytowane 12 Stycznia 2019 przez Goro1990 Cytuj Link to post Share on other sites
katystopej 838 Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Nie osłabiaj mnie xD Zdjęcia z Honor 8X są co najwyżej przeciętne. Brak OIS do tego słabo sobie radzi po zmroku.Z czym do ludzi A w G6 odpalam Google Cam i mam jeszcze lepsza jakosć zdjęć niż przy standardowej aplikacji. Taa, i uczysz mamę/tatę/babcię/wujka modowania androida jak gcam się wysra, albo system zaniemoże, ewentualnie coś z hardware'u i trzeba będzie na gwarę oddać. Cytuj Link to post Share on other sites
Goro1990 683 Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Taa, i uczysz mamę/tatę/babcię/wujka modowania androida jak gcam się wysra, albo system zaniemoże, ewentualnie coś z hardware'u i trzeba będzie na gwarę oddać. Jakiego modowania. Pobierasz aplikację z internetu i tyle. Cała filozofia O czym Ty piszesz? xD Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts