ostry.77 207 Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Tak jak w temacie - jest problem, z "Aorus Engine" po prostu przy włączaniu nic się nie dzieje, w pasku pokazuje się że zaczyna działać po czym znika i nic z tego. Instalowałem 3 razy i ciągle to samo. Reszta programów działa.Karta RX 570 od Gigabyte 4GB nówka oczywiście. Coś innego uniwersalnego jest np. od innego producenta ? Cudów nie będzie ale chcę po prostu się pobawić nowym "mocarnym" nabytkiem Cytuj Link to post Share on other sites
Daniel82 40 Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Ja mam Gigabyte Gaming RX 570 8GB. Soft od Gigusia wywaliłem bo okrojony z tego co widziałem po screenach, pewnie nie każda karta ma wszystkie opcje dostępne.Podkręcam wattmanem, sterowniki AMD to mają, po co szukać coś innego. Bardzo prosto i szybko można to zrobić, nie trzeba mieć żadnego innego softu w tle. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ostry.77 207 Napisano 29 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Kurde dzięki bo szukałem tam czegoś i nie zauważyłem zakładki z Wattman. Jak ją tam kręcisz orientacyjnie? Ile jest bezpiecznie ? Widzę że tam nawet 30% można jej dać w częstotliwość, ale to chyba jakaś abstrakcja. Cytuj Link to post Share on other sites
Daniel82 40 Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 (edytowane) Mniej więcej tak mam. Można dać większe OC, ale wtedy napięcie trzeba by zwiększyć. Trochu trzeba się pobawić, tutaj masz wgląd co i jak może wyjść. Miałem 1350mhz przy 1020mV. Pamięci mam 1950mhz memory timing synchr2- nowa opcja w sterownikach od 18.12.2. Edytowane 29 Grudnia 2018 przez Daniel82 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts