xenobi 1 Napisano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 Witam kupiłem ostatnio laptopa z kartą graficzną Nvidia 650m. Z tego powodu mam pytanie jakie sterowniki do tej karty byłyby najlepsze. Czytałem że od jakiegoś czasu Nvidia w swoich nowych sterownikach nie optymalizuje już architektury kepler a nawet w niektórych przypadkach obniża wydajność. Cytuj Link to post Share on other sites
prohans 139 Napisano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 Najnowsze, obniżenie wydajności kart? zwykłe pomówienia gdyby tak rzeczywiście było to w stanach były by wielomilionowe odszkodowania. Cytuj Link to post Share on other sites
kacper123451 1 Napisano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2018 (edytowane) Najnowsze, obniżenie wydajności kart? zwykłe pomówienia gdyby tak rzeczywiście było to w stanach były by wielomilionowe odszkodowania. Niby tak ale np radeony r9 sobie dużo lepiej radzą od keplerów możliwe, że to vram ale sam nie mam pojęcia:o Edytowane 27 Grudnia 2018 przez kacper123451 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts