supszym 0 Napisano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2018 Witam, mój problem jest taki ze w myszkach same zmieniaja mi sie czułości, to jest wina bardziej po stronie komputera bo mialen wcześniej swoja a4tech x747 i tak sie działo, zamienilem sie ze znajomym na ta samą myszkę dalej to samo, teraz mam steelseries rival 310 i dalej zmienia mi ten chory komputer czułość ktos wie jak temu zaradzić? Głównie zauważam ten problem przy odpaleniu counter strike Global offensive, bo na pulpicie normalnie nie zauważam aż tak tego, ale grajac w cs to jest dramat i nie zawsze się też tak dzieje dodam, odpale kompa pogram 2h, i zaraz z niczego zaczyna wariować i już się grać nie da. Cytuj Link to post Share on other sites
Yahoo.K 152 Napisano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2018 Zainstaluj oprogramowanie do niej. Cytuj Link to post Share on other sites
supszym 0 Napisano 22 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2018 No mam steelseries engine ale to nic nie zmienia, tak było z poprzednimi myszkami i z tą również Cytuj Link to post Share on other sites
Okrutnik 3 Napisano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2018 wylacz akceleracje w grze i sterach myszki Cytuj Link to post Share on other sites
supszym 0 Napisano 3 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Mam wylaczone wszedzie akceleracje, nwm ale dalej myszka swiruje Sterowniki też są dobre, ktoś jakiś ma pomysl co jest nie tak? Cytuj Link to post Share on other sites
tumulecpiter 17 Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 reinstalacja systemu, trudno powiedzieć co jest za to odpowiedzialne jak zainstalowałes oprogramowanie myszy i po zapisaniu profilu masz te same problemy Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts