Kolega123 0 Napisano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 Jak w temacie mam problem z stroną internetową gmail czy z innymi aplikacjami google(czasem z youtube).Problem jest w tym że gdy próbuje się zalogować na gmailu to strona ładuję się niezmiernie długo czasem w ogóle nie chcę się załadować a nawet gdy się to powiedzie to gdy próbuje wejść w jakąś wiadomość jest brak reakcji i powyżej napis ładownie,stąd moje pytanie czy ktoś jeszcze ma tego typu problemy?Z tego co wpisywałem w internecie to znalazło się parę osób o podobnych problemach ale nikt nie wie co z tym zrobić. (Komputer jest nowy ma miesiąc kosztował sporo wiec wina nie leży napewno z tej strony,nawet po formacie problem nie znika dodam że wszystkie inne strony działają bez zarzutów pół sekundy i załadowane,Sprawdzałem na kilku przeglądarkach i wszędzie to samo-chrome/mozilla/opera/exploler) Ruter był resetowany kilkukrotnie nie pomogło.(dostawca upc). Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 Spróbuj z wyłączonym antywirusem (jaki ?)... Cytuj Link to post Share on other sites
Kolega123 0 Napisano 19 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 Niestety nie pomogło (wbudowany antivirus win10) Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 (edytowane) Zaglądnij do podglądu zdarzeń i popatrz jakie błędy się powtarzają. Zwróć uwagę na te związane z internetem. Spróbuj też uaktualnić sterowniki do płyty głównej,szczególnie te związane z kartą sieciową.... Czy w menadżerze urządzeń nie masz jakichś żółtych trójkącików ? Edytowane 19 Grudnia 2018 przez jarrino Cytuj Link to post Share on other sites
bluza26 13 Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Uruchom narzędzia diagnostyczne w przeglądarce i za ich pomocą możesz sprawdzić co blokuje ładowanie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts