under555 10 Napisano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Hej, mam do Was dwa pytania Wyciągnąłem z szafy mojego Xboxa One (bez S) 500GB ze 4 lata temu grałem na nim w Forze Horizon 2 (ultimate + auta) i GTA V - jedno i drugie jest na dysku Problem w tym,że zapomniałem hasłą do maila (jakiś dziwny mail; chyba wtedy specjalnie musiałem robić na outlooku i nie wiem jak to ogarnać Chcę wyciągnąć jakoś te gry/passy za które zapłaciłem bo jak za miesiac kupię One S albo One X to chcę sobie je wrzucić na tę konsolę. Tą chcę sformatować i sprzedać. Jak te gry "wyciągnąć" legalnie? Druga sprawa Udało mi się odpalić GTA V bez zalogowania, zrobił się update 12GB... grałem na 32 cale full hd stary panasonic 8 letni... kolory słabe, płyyność tragiczna Czy jak odpalę te gry na Xbox one S albo One X na nowym Samsungu 55 nu80 to jakimś cudem będzie to wyglądało ładniej? HDR pewnie się dorzuci wiec kolory lepiej matryca ma 100 czy tam 120Hz i upłynniacz i jakos to w 4k możę wyjdzie - mam rację? Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Jeśli nie odzyskasz dostępu do tego konta na którym znajdują się te gry to raczej możesz o nich zapomnieć. Teoretycznie gdy dodasz nowe konto do tej konsoli będziesz mógł grać w te tytuły, ale po przeniesieniu danych na nową konsolę może być problem. Na pewno wszystko będzie wyglądać o niebo lepiej na X'ie, na tym TV raczej również. Cytuj Link to post Share on other sites
under555 10 Napisano 18 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Czyli jak odzyskam odstepn do konta jakimś cudem to na nową konsolę to przerzucę? Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Tak,zalogujesz się na to konto na nowej konsoli i wszystkie cyfrowe wersje gier będziesz mógł pobrać. Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Mając xbox one, nie pchał bym się w wersję s. Na początek zobaczysz jakie cuda na starej konsoli zdziała nowy tv. U mnie przynajmniej tak było po zmianie telewizora. Jak już zmieniać to na X. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Czy jak odpalę te gry na Xbox one S albo One X na nowym Samsungu 55 nu80 to jakimś cudem będzie to wyglądało ładniej? GTA V, to nawet na XOX i na TV 4K wygląda już bardzo słabo. Kiedyś się skusiłem na tą grę, była bardzo tania, myślałem , że będzie to dość ładne, pomimo upływu kilku lat, ale się rozczarowałem. Oczywiście gra się całkiem przyjemnie, ale pod względem grafiki, to szału nie ma. Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Ta gra miała premierę w pierwszej kolejności jeszcze na generacji PS3/X360 i nigdy nie doczekała się zbytniego upgrade'u więc nic w tym dziwnego. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Grałem w to zaraz po premierze na PC i przynajmniej w pamięci zostało mi, że wyglądała bardzo ładnie, więc myślałem, że XOX, będzie podobnie, no ale... Podobnie miałem ze Skyrim. Na PC ograłem kilka razy i dość to nawet wyglądało z niewielką ilością modów. Jak włączyłem na PS4 pro, to też się mocno zdziwiłem Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 W skyrima jeszcze na PS3 grałem i pamiętam te eleganckie pikselozy Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts