kamil_18_19 499 Napisano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 (edytowane) Siema! Mam problem i dziwne zjawisko. Posiadam Wideo Rejestrator DDPai mini 1 oraz dwa Powerbanki Esperanzy jeden 2200 mAh z USB 1A a drugi też esperanzy 8000 mAh z 3 USB nie oznaczonymi, gdzie jest podane że są w przedziale (1/1,5/2,1A). W kamerze mam na stawione usypianie w trybie parkingowym bo mam wersję z aktywnym trybem po klatkowym, i na tym 2200 działa to bez lipy a na 8000 nie działa wcale to usypianie kamera cały czas pracuje co przekłada się na szybko rozładowany power bank. Ktoś coś może na ten temat wie, i jak temu zaradzić. Czy to wina gniazd o różnym amperach. Edytowane 17 Grudnia 2018 przez kamil_18_19 Cytuj Link to post Share on other sites
benutzer 257 Napisano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Wygląda jakbyś był cudzoziemcem i tłumaczyłeś swój przekaz na język polski w Google translatorze. Spróbuj jeszcze raz napisać o co Tobie chodzi lub umieść swój post w ojczystym języku. Może wtedy będzie nam łatwiej zrozumieć ten przekaz. Edytowane 16 Stycznia 2019 przez benutzer Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts