kobong 0 Napisano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Cześć. Szukam obudowy do zestawu opartego na płycie mini itx. Gabarytowo małego. Zależy mi aby nie było problemów z wciśnięcim chociażby okablowania od zasilacza. Wdzięczny będę za sugestie. Cytuj Link to post Share on other sites
Kasspero 992 Napisano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 Riotoro CR280 będę się do niej przymierzał jak kupie graty itx. Dość mało popularna u nas obudowa. Dostępna na allegro w sferis. Cytuj Link to post Share on other sites
pierotez 4 Napisano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Od siebie polecę Bitfenixy Prodigy i Phenom. Jakościowo i funkcjonalnie fenomy . Fajne i jeszcze niższe ma Fractal i CM. Ja znowu zamieniam Bf na coś maxymalnie cienkiego (format audio) i nie mogę znaleźć nic w podobnej jakości Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts