Bartecki 0 Napisano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 (edytowane) Hej, chciał bym zamienić swojego Zalmana Z3 na coś lepszej jakości i cichszego. Początkowo rozważałem zakup Fractal Design R5 lub 6 ale zszokowało mnie że są one o około 10cm dłuższe niż Zalman. I tu pojawił się problem bo raczej nie chciał bym aż tak wydłużonej obudowy. Zależy mi na: - minimalistyczny wygląd - wyciszenie (jeśli to możliwe) - zachowanie obecnym wymiarów lub nawet pomniejszenie - bez okna Sprzęt jaki posiadam: MOBO: MSI B85-G43 GPU: MSI GTX970 CPU: i4460 PSU: Thermaltake Smart SE Modular 530W Dysk1: Crucial MX200 250GB Dysk2: WD Blue 1TB Chłodzenie procesora: be quiet pure rock slim Pamięć: Pamięć Crucial Ballistix 8GB CL9 Edytowane 5 Grudnia 2018 przez Bartecki Cytuj Link to post Share on other sites
Zawisz 168 Napisano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 (edytowane) Zerknij sobie na Define C - to pomniejszona wersja Define R6, wykonanie nadal na bardzo fajnym poziomie. Jest też wersja bez okna, co ostatnio zdarza się rzadko. Edytowane 5 Grudnia 2018 przez Zawisz Cytuj Link to post Share on other sites
choleryk65 406 Napisano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Spójrz jeszcze na Thermalteka F31, powinna być krótsza. Miałem i była niezła. Dużo miejsca za tacką MB na kable. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts