Bartek5035 196 Napisano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 cześć, pomyslalem ze sprawie sobie prezent i kupie jakieś słuchawki nauszne do muzykibędą używane z LG G6.Moje preferencje to- nauszne- lekkie- z delikatnym ale wyczuwalnym basem- żeby nie odcinały totalnie od świata zewnętrznego.Od małolata posiadam Koss'y Porta Pro, które nie jedno przeżyły i wciąż mi służą jednak bardziej przydają mi się jako dodatek do laptopa.Miałem też kiedyś Audio Technica ATH-SJ11 i może bym się zakręcił znowu koło takich? ;>Zaproponujcie coś Cytuj Link to post Share on other sites
zaroowka 29 Napisano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Superlux 668B? Co prawda wokółuszne, ale z ładną sceną, przestrzenią, szczegółowe, lekkie, nie tłumią mocno otoczenia?56Ohm ale z telefonu można je spokojnie napędzić. Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 3 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Superlux 668B? Co prawda wokółuszne, ale z ładną sceną, przestrzenią, szczegółowe, lekkie, nie tłumią mocno otoczenia? 56Ohm ale z telefonu można je spokojnie napędzić. wolałbym nauszne i bardziej kompaktowe zastanawiam się też czy może jednak przesiąść się na bluetooth kosztem utraty jakości? Cytuj Link to post Share on other sites
zaroowka 29 Napisano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 ...nauszne i kompaktowe powiadasz... Marshall Major I/II? Choć są dość specyficzne, fajna scena, potrafią zagrać szczegółowo, ale to już zależy od gatunku muzyki... Czasami wprowadzają straszny chaos w odsłuchu. Dla mnie świetnie grają przy muzyce gitarowej - gitara klasyczna, prog rock, symfoniczny... TOOL na nich brzmi świetnie. I są głośne. 32Ohm, ale potrafią zagrać sporo głośniej niż superlux 681 czy ISK 580. Musiałbyś przesłuchać....więcej nie pomogę, mam głównie wokółuszne kobyły. . Cytuj Link to post Share on other sites
tumulecpiter 17 Napisano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 sprawdz te Encore Rockmaster live. Na razie zapoznaje się z brzmieniem, ale reszta jest ok - rozmiar - duża głowa - odpinany kabel, welurowe dodatkowa nauszniki, woreczek transportowy. Kiedyś miałem HQ-1900 Creative'a i chciałem coś podobnego. Jestem zadowolony Cytuj Link to post Share on other sites
Factory 42 Napisano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 Jeśli do smartfona to może bezprzewodowe? Bluedio TM są niezłe, mimo że działają przez bluetooth, niewiele ustępują superluxom hd681 jeśli wcale Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts