smiley34 0 Napisano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Witam,mam problem z wyborem fotela biurowego,myślę nad Markusem z ikei o którym jest wiele pozytywnych opinii,ale mam też możliwość kupić fotel EF-HG0001Hhttps://www.meble-biurowe-24.pl/efekt-meble/shop/24-173-0-Fotel-Biurowy-Obrotowy-EF-HG0001H-czarny.html Chciałbym się was poradzić czy ktokolwiek z was jest w stanie mi jakkolwiek pomóc w wyborze? Szczególnie ciężko mi znaleźć jakiekolwiek opinie na temat tego drugiego fotela, nie mówiąc o porównaniu z markusem.Może akurat jest tu jakiś znawca foteli albo ktoś kto zagłębił się na tyle w ten temat, że byłby w stanie mi doradzić.Z góry dziękuję za poświęcony czas i pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
simondd 82 Napisano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Ten drugi wydaje się spoko jak na tę cenę. Możliwościami to bije Markusa. Markus zaś to sprawdzona marka. Jak chcesz to ryzykuj. Cytuj Link to post Share on other sites
smiley34 0 Napisano 3 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Właśnie w tym celu pisze tutaj bo nie chciałem ryzykować, a wiem, że Markus większości osób odpowiada. Choć ponoć jest dla wyższych osób a ja mam tylko 176cm Cytuj Link to post Share on other sites
Paula1 0 Napisano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Ja swój fotel biurowy kupiłam z tego sklepu, a dokładnie ten model jest całkiem dobry, jakość mnie zadowala. Użytkuję już od jakiegoś czasu i mogę go polecić z czystym sumieniem. Spam. Edytowane 25 Lutego 2019 przez adivxv Cytuj Link to post Share on other sites
simondd 82 Napisano 18 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2019 Co za szrot Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts