Quantinum 0 Napisano 11 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Wygląda ona tak :http://www.purepc.pl/files/Image/news/2009/03/Gainward_HD4850_GDDR5_1.jpg czy jest ono dobre>? Zmienic je? i 2 sprawa. Gralem w Crysisa (full 40fps na 21') przeszedlem go i fajnie. Po tygodniu naszla mnie chcec przejscia misji z odbiciem zakladnika w wiosce. (wczesniej nie bylo ,,tego). Wszystko dziala fajnie , ladnie patrze na samochod w celu wybrania najlepszej broni poslania w cyber niebyt , a tam w samochodzie jakies pomaranczowe kwadraty rozpierdzielilem autko , kwadraty dalej. I tylko na autach tak jest ! zrobie reinstalke , la eogolnie to nie wina karty graf. prawda? FarCry2 na full i nie ma artefaktow wszystko nice. Tylko w krizisie. WTf? Cytuj Link to post Share on other sites
R.I.P 8 Napisano 11 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Może pamięci się przegrzewają. Fajnie było by jeszcze jakbyś rzucił jakiegoś screena jak to wygląda. Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 11 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 może to zwykłe błędy w grafice.. Wiesz, ja miałem Crysisa 1.0 a po zainstalowaniu patcha 1.2 nagle w hummerach mi znikły tylne koła a jak sie puscilo serie na chybil trafil to detke przebijalo i widac bylo felge moze patch jakis zainstalowales albo update?? Daj na wszelki wypadek pomiar temp w stresie i moze zrob karcie test programem Video Card Test STability czy jakos tak Cytuj Link to post Share on other sites
Rysioo 0 Napisano 11 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 może to głupie pytanie ale masz oryginała ? Cytuj Link to post Share on other sites
Ciciek 0 Napisano 11 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 taki blad i tyle Cytuj Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 12 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 orginal. Pewnie blad. Wczesniej okej bylo. Wszystkie inne gry ok dzialaja. jak zrobic ten pomiar>? Cytuj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 14 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 sciągnij sobie np program Speed Fan 4.38 - i tam poza odczytem z procka czy dysku będziesz miał temperatury GPU, podrzuć na forum to Ci powiemy czy Ci przypadkiem się karta nie smaży. Najlepiej podaj temperatury tak po 10 minutach od wlaczenia kompa i po jakiej godzinie grania. Ogolnie jak w stresie karta ma powyzej 90 stopni to już chyba jest coś trochę nie tak, mozliwe ze powinienen zalozyc jakis wiatrak w budzie zeby lepsza wentylacja byla Cytuj Link to post Share on other sites
.daft 433 Napisano 14 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 jak chcesz zmieniac to polecam: http://www.komputronik.pl/index.php/pro ... ev._2.html lub Scythe Musashi Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 14 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 może być S1 + jakiś ładny wentylek 12cm co w sumie z kartą zajmie Ci 3 sloty, ale będzie wydajne i ciche albo może być też Accelero TwinTurbo, o ile pamiętam podchodzi pod radka 4850 pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 14 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 wiec z bolem przyznaje me mam cooler master elitke https://www.instantpcshop.com.au/pcshop ... 33KKR8.JPG z 1 wiatrakiem no i nie zabardzo wiadomo jak z przodu 1 zalozyc , a na kolejny chyba miejsca nie ma Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 14 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 chyba się nie zrozumieliśmy wentylek mocujesz za pomocą np. opasek zaciskowych na samy Accelero S1 tak żeby wdmuchiwał zimne albo wyciągał ciepłe powietrze (nie pamiętam jak lepiej) pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
michalinio22 32 Napisano 14 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 chyba się nie zrozumieliśmy wentylek mocujesz za pomocą np. opasek zaciskowych na samy Accelero S1 tak żeby wdmuchiwał zimne albo wyciągał ciepłe powietrze (nie pamiętam jak lepiej) pozdrawiam Lepiej żeby wdmuchiwał i wtedy gorące jest wypychane na boki wzdłuż żeberek radiatora Cytuj Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 15 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 zrolumielismy tyle ze ja mysle ze mam za malo wiatrakow w budzie (1). Chcialem poznac Wasza opinie czy dolozyc kolejny i gdzie Pozro Cytuj Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 aha no to generalnie jeden wciągający zimne powietrze przodem (jeśli masz miejsce) i jeden wyciągający ciepłe tyłem bo więcej w sumie Ci pewnie nie wejdzie pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts