zax1000 1 Napisano 29 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Witam, u wujka google nie mogłem nic znaleźć więc odezwę się tutaj.Znacie jakieś ciekawe mmorpg w które warto pograć ? Wow mi się znudził, ostatni dodatek wyszedł całkiem słabo, ta gra stała się bardziej wyszukiwarką dungeonów i rajdów niż grą mmorpg. Szukam jakiegoś mmorpg w którym system walki nie jest taki drewniany jak w wowie, są chociaż znikome aspekty socjalne i handel, gra może być pay 2 play, z abonamentem. Słyszałem że elder scrolls online jest spoko ale tak samo jak wow to bardziej gra rpg niż mmo. Ktoś, coś ? Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie Revenant 1170 Napisano 30 Listopada 2018 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 Wszystko niestety idzie w stronę mobilności. MMORPG zalicza tą samą śmierć kliniczną co RTS'y... Aion 2 to gra mobilna... MU Origin to też gra mobilna... Final Fantasy 14, Aion, Guild Wars 2 no i wspomiane przez Ciebie Elder Scrolls Online. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
zax1000 1 Napisano 30 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 Szkoda bo lubiłem gry w których zapisywał się progress i nie zaczynało się co 40 min od nowa jak w mobach albo csach Cytuj Link to post Share on other sites
Revenant 1170 Napisano 30 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 Mnie też zawsze irytowały przypadki gdzie co rundę zaczynasz od nowa. Brak progressu... Od 2005r regularnie grałem w WoWaw jeszcze na Legionie, teraz tym bardziej bym pograł na BFA jako skrajny lojalistyczny Aliant ale... uprościli tą grę jak niegrzecznie mówiąc dla skrajnych debili. Najlepiej grało się na TBC i WOTLK. Cytuj Link to post Share on other sites
zax1000 1 Napisano 30 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 (edytowane) No ja również grałem cały legion ale BFA to już przesada co tam się odwaliło...Zostaje granie w dotę i czekanie aż coś ciekawego wyjdzie Edytowane 30 Listopada 2018 przez zax1000 Cytuj Link to post Share on other sites
Revenant 1170 Napisano 30 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 Może Path of Exile? Po cudownym ogłoszeniu Diablo Immortal z kumplami zdezerterowaliśmy z Diablo 3 na rzecz tej gry, a graliśmy od premiery (parę razy załapałem się w top20 crusader eu ladder na koniec sezonu)... Imho bardzo ciekawa gra, i trading jeszcze ciekawszy. Cytuj Link to post Share on other sites
zax1000 1 Napisano 30 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 Próbowałem Path of Exile ale jakoś za drewniane dla mnie jest. Na diablo posiedziałem trochę, z 2 lata temu byłem 300 szamanem w europie na hc Cytuj Link to post Share on other sites
Revenant 1170 Napisano 30 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 Ja za HC podziękowałem po tym jak blizzard zabił postacie mnie i moim kolegom. Robiliśmy grift i blizzard zrobił restart serwera bez odliczenia. Kilka tysięcy osób straciło postacie na HC - blizzard nie uznał reklamacji nikomu (ale było smrodu na forum, huh). Straciliśmy tak chamsko i bisowo poubieranie postacie że... eh. 2 kumpli po tym nigdy nie wróciło do D3 ani nie kupiło kolejnej gry Activi$ion Bli$$ard Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts