zetsu 0 Napisano 26 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 (edytowane) Witam mam następujący problem, po powrocie do domu postanowiłem odpalić PC ku mojemu zdziwieniu nie uruchomił się, a jedyne co zauważyłem to bardzo szybko migające ledy i tak jakby zasilacz próbował się włączyć lecz nie mógł (wiatraki ledwo co się kręcą), jakby brakowało zasilania. Specyfikacja: Płyta glowna: Asrock b360m pro 4 Procek: Intel core i5 8400 Ram: G skill ageis 3000mhz 16gb Karta graficzna: Msi gtx 1080 gaming X Zasilacz: Vero l2 600w Edytowane 26 Listopada 2018 przez zetsu Cytuj Link to post Share on other sites
Yahoo.K 152 Napisano 26 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 Należy kupić porządny zasilacz a nie... Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie sword88 560 Napisano 26 Listopada 2018 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 to pomogłeś up, do autora tematu weź spróbuj zrobić crlcmos zworką a jak nie wyjmij baterię na 15 minut, dodatkowo jak masz multimetr sprawdź napięcia na zasilaczu, komputer podłączony do listwy? Jeśli tak podepnij pod inną. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
zetsu 0 Napisano 26 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 Już naprawione, wyjąłem baterie i ponownie włożyłem kartę graficzną. Wcześniej wyjąłem karte i podłączyłem do płyty głównej. Narazie działa Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts