Kesas 0 Napisano 24 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 (edytowane) Witam! Właśnie zastanawiałem się jaką płytę główną użyć w komputerze.Z góry przepraszam za błędy ortograficzne i moje pomyłki bo jestem dosyć nowy w te klocki. Chciałby, żeby miała: -4 sloty na ram DDR4 -Socket 1151 -2 wejścia M.2 -nie najwyższą cene Dodam, że użyje do niej: -i5-8400 -MSI GTX 1060 6GB gaming x A i jeszcze chciałby zapytać o jakieś chłodzenie wodne do procesora, które by pasowało. Najlepiej RGB oraz w przystępnej cenie. Z góry dzięki i jak czegoś zapomniałem to proszę pisać. Edytowane 24 Listopada 2018 przez Kesas Cytuj Link to post Share on other sites
sebak3 3 Napisano 24 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 Procesory Intel z serii 8xxx są wspierane tylko przez płyty z seri 3xx. Na tej płycie ten procesor nie zadziała. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kesas 0 Napisano 24 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 Procesory Intel z serii 8xxx są wspierane tylko przez płyty z seri 3xx. Na tej płycie ten procesor nie zadziała. a polecasz jakąś? Cytuj Link to post Share on other sites
Royal RGB 25 Napisano 25 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Najtańsza na Z370 żeby puścić wyżej ramy czyli Asrock Z370 pro4 Jeśli już koniecznie chcesz mieć chłodzenie wodne do tego procesora i do tego z rgb to weź navisa 120/240 a za resztę kup sobie wentylatory rgb na chłodnicę. Taniej cie wyjdzie a i rgb będzie praktycznie na cała obudowę a nie tylko małe kółeczko na pompie. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts