shandala 2 Napisano 24 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 Witam. Z okazji black friday zamówiłem sobie Xboxa one S, troszke może przepłaciłem, ale nie w tym rzecz. Posiadam Monitor: Asus Ve228 (stara wersja, bez HDMI.) Jaki kabel / przejściówkę powinienem kupić? Czy jak podepne do pada od X'a zwykłe słuchaweczki xiaomi douszne to zatrybi? PS. Aktualnie obraz leci z komputera 18 Pinowym DVI, więc nie wiem czy to DVI-I czy D. Po prostu się na tym nie znam. Proszę o pomoc, z góry dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 25 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 A pewien jesteś, że nie ma hdmi? Wszędzie gdzie patrze to piszą, że ma. Słuchawki zadziałają z padem. Teoretycznie adapter z dvi do hdmi powinien zadziałać, ale z doświadczenia wiem, że różnie z tym bywa - nie jest to jakoś za specjalnie drogie więc możesz spróbować. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts