Jeremy Clarkson 56 Napisano 15 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Witam. Zakupiłem w necie w/w router. Jak się okazało - zadku nie urywa. W związku z tym, pytanie - zostawić mimo wszystko, czy zwrócić i kupić C7? Jeśli to istotne - router, zawiśnie kilka cm nad sufitem, mieszkanie ma powierzchnię 34,5 m2, sufity z racji tego, że były mega krzywe, zostały podwieszone. Jest też ściana rozdzielająca pokój na 2 mniejsze, wykonana z m.in metalowych profili, wypełniona wełną mineralną i obłożona płytami gips/karton. Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 16 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2018 W czym jak uważasz C7 będzie znacząco lepszy? I co to znaczy że zawisnie nad sufitem? Link to post Share on other sites
Jeremy Clarkson 56 Napisano 16 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2018 Na pierwsze pytanie nie odpowiem, bo się najzwyczajniej w świecie nie znam. Na drugie - router w obecnym mieszkaniu zawieszony jest w ten sposób: W nowym, zamierzam powiesić go w dokładnie taki sam sposób. Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 16 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2018 No to nie wiem w czym C7 mam być zatem lepszy | (zakładam, że chodzi o zasięg) skoro cały tył idzie prosto w ścianę. Nawiasem mówiąc to on wisi raczej POD sufitem niż NAD sufitem. Próbowałeś go odwrócić? W sensie dać anteny w dół? Link to post Share on other sites
Jeremy Clarkson 56 Napisano 18 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2018 (edytowane) Fakt - miało być pod. Routera nie obróciliśmy. Zmieniłem jedynie ustawienie anten. Czy tak jest OK? Pogadałem z dostawcą internetu, także wiem co i jak. Temat można zamknąć. Edytowane 16 Listopada 2018 przez Jeremy Clarkson Link to post Share on other sites
Recommended Posts