Godbluff 0 Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Mam problem. Kupiłem Geforce 460, podłączyłem, wszystko fajnie, ale jak zainstalowałem najnowsze sterowniki to zamiast pulpitu robi się czarny ekran, tak jakby monitor nie odbierał żadnego sygnału od karty. Co jest grane panowie? Dziś rano, gdy włączyłem komputer- system normalnie się załadował i karta działała! Do czasu gdy chciałem włączyć jakąś grę- wtedy ekran znowu się zrobił ciemny i koniec. Po próbie ponownego uruchonienia, system znowu ładuje się tylko do ekranu powitalnego- pulpit znowu nie chce się pokazać. Dodam, że zasilacz to Ocz 600W więc to raczej nie jest przyczyna. Czy nikt nie miał podobnego problemu? GA-MA790XT-UD4P Phenom II x3 4GB RAM OCZ ModXStream Pro 600W Wcześniej miałem Radeon 3870 na zasilaczu Feel 500W i działało bez problemu. System to Windows 7 Ultimate 64 bit, na którym usunołem sterowniki po karcie ATI za pomocą Driver Sweeper. Zainstalowałem też na innej partycji Windows 7 w wersji 32 bit i po zainstalowaniu sterowników od Geforce problem nadal ten sam. Cytuj Link to post Share on other sites
PreyQ 4 Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Zainstaluj o oczko niższe sterowniki i zobacz czy problem nadal występuje... Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 a jak występuje, to zadbaj jeszcze o sterowniki do płyty głównej (chipsetu). Jeśli i to nie pomoże - serwis. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts