MartinMartinN 16 Napisano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Szukam taniej , nieduzej i w miare dobrej karty sieciowej PCI-E, prosze o sugestie,pzdr:) Cytuj Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Kup coś na USB od TP-Linka. Podstawowy model za 30zł spisze się bardzo dobrze i nie bede miejsca w obudowie zabierał Tp link TL-WN321G. Szukaj modelu białego, ładniejszy. Cytuj Link to post Share on other sites
MartinMartinN 16 Napisano 24 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Potrzebuje koniecznie z wejscie pci-e....jakies propozycje? Cytuj Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Karta WLAN? Cytuj Link to post Share on other sites
Picasso 0 Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Polecam tą ,jest bardzo malutka ,działa bez problemu ,nie potrzeba sterowników : http://allegro.pl/karta-sieciowa-pci-ge ... 82360.html Miałem kilka takich i żadna nie sprawiała problemów Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 W zestawie: - karta sieciowa, - sterowniki na dyskietce, - instrukcja obsługi. Ja bym takiego dziada nie kupował, karta pewnie z lat 90-tych jeszcze Cytuj Link to post Share on other sites
Picasso 0 Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 W zestawie: - karta sieciowa, - sterowniki na dyskietce, - instrukcja obsługi. Ja bym takiego dziada nie kupował, karta pewnie z lat 90-tych jeszcze Przyjacielu ,po pierwsze błąd w opisie ,wszak kupiłem takich 10 ... i były płytki 8cm CD !!!!!! Po drugie chodzą pod WIN7!!!!! Po trzecie te sterowniki nie są absolutnie potrzebne WIN XP ,WIN7 etc.. wykrywa je automatycznie.... Po czwarte karta jest tania i bardzo dobra !!!!!Gwarancja 2 lata więc to chyba już mówi samo za siebie .... z lat 90 tych ?? hehehehe ... ''dziada'' cóż ... tak to jest jak ludzie nie przetestują ,nie sprawdzą tylko w ciemno się wypowiadają i nabijają posty Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Valus 49 Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Zaraz zaraz... chodzi o karte LAN czy WLAN? Chodzi o polaczenie w sieci Lanowskiej za pocoa kabla RJ-45 czy chodzi o karte wi-fi do odbioru sieci bezprzewodowej? :-) Jezeli to pierwsze to: http://www.ceneo.pl/;0152523894-10.htm + polecam odzielna antenke do tego ;] Cytuj Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 W zestawie: - karta sieciowa, - sterowniki na dyskietce, - instrukcja obsługi. Ja bym takiego dziada nie kupował, karta pewnie z lat 90-tych jeszcze Przyjacielu ,po pierwsze błąd w opisie ,wszak kupiłem takich 10 ... i były płytki 8cm CD !!!!!! Po drugie chodzą pod WIN7!!!!! Po trzecie te sterowniki nie są absolutnie potrzebne WIN XP ,WIN7 etc.. wykrywa je automatycznie.... Po czwarte karta jest tania i bardzo dobra !!!!!Gwarancja 2 lata więc to chyba już mówi samo za siebie .... z lat 90 tych ?? hehehehe ... ''dziada'' cóż ... tak to jest jak ludzie nie przetestują ,nie sprawdzą tylko w ciemno się wypowiadają i nabijają posty Pozdrawiam Widząc sterowniki na dyskietce pierwsza myśl to lata 90-te Cytuj Link to post Share on other sites
MartinMartinN 16 Napisano 24 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Szczerze mowiac glownie mi chodzi o karte wifi z pci-e tylko ze wzgledu na to ze w Asusie Maximus Extreme IV musze zajac drugi slot pci-e zebym mogl polaczyc karty grafilki w sli w opcji x 16 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts