karmel1988 4 Napisano 4 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 Hej czy jest jakaś możliwość, żeby przenieść slot na kartę SD i micro SD z panelu przedniego obudowy. Chciałem uporządkować sobie stanowisko i zrobić porządek z kablami, tzn wmontować w blat coś na zasadzie power portu schowanego i otwieranego w razie potrzeby. umieściłbym tam porty usb i sloty na SD. Macie jakieś propozycje? Cytuj Link to post Share on other sites
boniestaw 7 Napisano 4 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 pytanie czy to czytnik zintegrowany z panelem czy sam czytnik, musisz rozebrać i ocenić Cytuj Link to post Share on other sites
marko.s 39 Napisano 4 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 (edytowane) A może coś takiego: https://gamedot.pl/sklep,komputery-kable-i-adaptery-huby-usb,hub-usb-3-0-3-portowy-do-montazu-w-blacie-biurka-sr-60mm-aktywny-z-zasil-i-czytnikiem-sd-delock lub https://allegro.pl/icybox-hub-do-biurka-2x-usb-3-0-1x-usb-3-0-type-c-i7630139376.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&ev_campaign=_ELKTRK_PLA_Komputery&ev_adgr=Pozosta%C5%82e&gclid=EAIaIQobChMIvOjto9263gIVwYSyCh2YYQWzEAYYAiABEgLlrvD_BwE&gclsrc=aw.ds Minus montażu na powierzchni blatu jest taki że cały syf będzie wchodził w gniazda. Edytowane 4 Listopada 2018 przez marko.s Cytuj Link to post Share on other sites
karmel1988 4 Napisano 5 Listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 Mógłbym takiego huba zamontować w pasku bocznym podpierającym blat co by wyeliminowało wpadanie syfu, a dostęp do złącz byłby niezły. Ale widzę też, że one mają otwór na kable np od monitora, a z nimi też muszę jakoś zrobić porządek. Ale propozycja warta uwagi. Jedyne czego mi w nich brakuje to power button. Szukałem takich hubów ze zintegrowanym włącznikiem, ale nie znalazłem. Są takie czy raczej lipa? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts