patryk414 3 Napisano 29 Października 2018 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 (edytowane) Czy PS4 pro obsłuży zwykłe Słuchawki bezprzewodowe na bluetooth bo chciałbym kupić? czy muszą to być specjalne do ps Edytowane 29 Października 2018 przez patryk414 Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 29 Października 2018 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Musisz poczytać słyszałem że jeśli nie są od Sony to są jakieś problemy. Ale nie zagłębia Lem się w temat. Nie lepiej wpiac np. Focale listen w pada? Cytuj Link to post Share on other sites
patryk414 3 Napisano 31 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Chciałem właśnie kupić Sony MDR-XB650BT Czarne .I nie wiem czy będą działały z ps4 Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 31 Października 2018 Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Obawiam się, że tylko słuchawki dedykowane wchodzą w grę. A jeśli nie, to zawsze można kupić adapter bluetooth na jack 3.5 mm który włożysz do pada, sparujesz go ze słuchawkami i możesz korzystać z jakichkolwiek chcesz - przekierowując wcześniej cały dźwięk na pada. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts