PexaDico 0 Napisano 28 Października 2018 Udostępnij Napisano 28 Października 2018 Kiedyś miałem internet inea 600 downloadu i 60 uploadu od niedawna mam 1000/100 i nie jestem zbyt zadowolony, ponieważ po zmianie zaczął mnie dręczyć ping dochodzący nawet do 1000. Niby na speedtest.net ping nie przekracza 10, ale w grach np. cs go już tak kolorowo nie jest. Cytuj Link to post Share on other sites
pawluto 202 Napisano 28 Października 2018 Udostępnij Napisano 28 Października 2018 Mając takie łącze masz tak duży ping ? Po co zwiększałeś łącze z 600 mb na 1 gb ? 600 mb to bardzo dobre łącze , zapewne po światłowodzie. Problem z dużym pingiem jest dość złożony i wcale nie musi to być awaria twojego łącza. Może być to też zawirusowany komp. Od siebie dodam że ping po światłowodzie powinien być raczej jednocyfrowy. Napewno masz kartę sieciową gigabajtową ? A może korzystasz po wifi i masz zapchane kanały ? Tak więc mamy wiele możliwości do sprawdzenia... Cytuj Link to post Share on other sites
xGatki 28 Napisano 28 Października 2018 Udostępnij Napisano 28 Października 2018 Sprawdz ping WinMTR do tego serwera cs go i ogolnie zapodaj jakies testy na sucho nikt zbytnio nie pomoze. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts