Aspartam K 1 Napisano 21 Października 2018 Udostępnij Napisano 21 Października 2018 (edytowane) Jak zmienić profil A na B? Myślałem, że trzeba będzie wybrać dany profil i zaakceptować, ale klawisze dalej działają tak jak w trybie A mimo zaznaczonego trybu B. Szukałem jakiegoś klawisza do zmiany profilu, ale niestety czegoś takiego nie ma. Google i reszta mówi tylko o makrach. Po za tym jest potrójny klik, ale nie ma podwójnego. Edytowane 21 Października 2018 przez Aspartam K Cytuj Link to post Share on other sites
Leminairre 515 Napisano 21 Października 2018 Udostępnij Napisano 21 Października 2018 Rozumiem, że domagany profil jest selektywnie wyczyszczony? Software jest często niezbyt przejrzysty. Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie Aspartam K 1 Napisano 22 Października 2018 Autor Rozwiązanie Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Problem po długim czasie kombinowania wreszcie rozkminiłem i nie wiem kto wpadł na taki pomysł, ale do rzeczy: Trzeba zbindować w profilu A funkcję Shift, przykładowo na scrollu. Shift zmienia nam profil na B, ale TYLKO jeśli jest naciśnięty, co oznacza, że jeśli w profilu B na prawy przycisk mamy ustawiony triple-shot to, by go wykonać trzeba nacisnąć scroll+prawy przycisk myszy. Nieźle to pokręcone. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts