themo 0 Napisano 17 Października 2018 Udostępnij Napisano 17 Października 2018 (edytowane) Witam Posiadam drukarkę P50 i stało się z nią tak że zaschły dysze (stało się także nie była dłużej używana, wyjazd), posiada ona CISS podobny jak na tym zdjęciu ciss i pytanko mam takie bo w sumie chiałbym ją sprzedać i czy jest jakaś szansa 'naprawić' dysze? Drukarka działała bez problemu tylko jak opisuję została pewien okres nie ruszana :|. Jest jakikolwiek sens naprawy czy sprzedać na cześci (drukarka/ciss) czy do kosza? Dzięki za wszelkie rady. Pozdrawiam Edytowane 17 Października 2018 przez themo Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 18 Października 2018 Udostępnij Napisano 18 Października 2018 Są płyny/rozpuszczalniki do czyszczenia zaschniętych dysz. Nawet mam taki. Cytuj Link to post Share on other sites
tiktaktoe 0 Napisano 19 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 poszukaj w opcjach czyszczenia, u mnie działa Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts