XDiabloPLX 0 Napisano 17 Października 2018 Udostępnij Napisano 17 Października 2018 Cześć. Potrzebuję porady odnośnie wyboru nowego dobrego smartfona. Aktualnie mam LG G4 Stylus i jest to co najwyżej przeciętny telefon. Przez 1 rok sprawował się dobrze ale teraz jest irytujący. Wracając do tematu. Przydał by się telefon z dobrą baterią (najlepiej 4Ah lub więcej), ekran 5-5,5 cala (może być większy), pamięć 32GB (lub więcej), aparat - obojętnie, wejście na kartę MicroSD (z tego co wiem to niektóre modele tego nie mają) co do ilości ram i procesora to nie wiem co lepsze (poza tym, że im więcej tym lepiej ) bo się na tym nie znam. Miał by ktoś jakieś propozycje (za wyjątkiem telefonów flagowych, których ceny są aktualnie astronomiczne). Cytuj Link to post Share on other sites
White_Ghost 77 Napisano 17 Października 2018 Udostępnij Napisano 17 Października 2018 Jaki budżet masz do dyspozycji? To istotne bo ceny flagowców to aktualnie 2k lub 2,5k+, a poniżej tego cenowo jest kilka innych półek.Powiedzmy w okolicy 1000 złotych znajdziesz np. Xiaomi Redmi 5 który pasowałby to w/w wymagań:- mocna bateria 4000 mAh- ekran 5,9- 64 GB pamięci/ 4 GB Ram- gniazdo MicroSD.Co do aparatu jakościowo nie ma tragedii, do reszty wymagań pasuje. Cytuj Link to post Share on other sites
Chelsey 87 Napisano 17 Października 2018 Udostępnij Napisano 17 Października 2018 Jak wyżej, z mniejszych masz jeszcze Mi A2 Lite na czystym androidzie, a jeśli potrzebujesz NFC to fajną opcją za około 1500zł jest Nokia 7 Plus. Cytuj Link to post Share on other sites
XDiabloPLX 0 Napisano 18 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2018 Nokia 7 Plus wygląda ciekawie. Teraz tylko pytanie czy czekać do grudnia czy kupić teraz. Przed świętami raczej (słowo - klucz) stanieją a teraz widziałem ofertę za 1300 (https://bestcena.pl/smartfony-i-telefony/nokia-7-plus-64gb-lte-czarny). Cytuj Link to post Share on other sites
Chelsey 87 Napisano 18 Października 2018 Udostępnij Napisano 18 Października 2018 W bestcenie możesz mieć problemy z gwarancją. Jak już chcesz kupić taniej to poluj w outlecie x-komu na nią, są tam ze zwrotów za 1400zł. W większości przypadków jedyne czym się różnią to brakiem folii fabrycznych i otwartym pudełkiem. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts