groszek555 0 Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 Otóż mam taki problem że kupiłem oneplus 6 w angli i teraz już jestem na stałe w Polsce i che pobrać nie które aplikacjie które są dostępne w Polsce to mi wyskakuje komunikat że dana aplikacja nie jest dostępna w tym kraju a znajduje się w Polsce więc jak można to obejść lub coś ? Cytuj Link to post Share on other sites
popello 0 Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 (edytowane) To raczej problem z google playem ... jaka masz kartę sim (narodowość) i (jeśli masz) podpięta kartę płatnicza pod playa angielska to odepnij i zmień na polskiego sima i powinno działac (ew zmień język urządzenia na polski jeśli tego nie zrobileś), natomiast mogą nie działać apki brytyjskie.Jeśli nei zadziala mozesz spróbować Settings > Apps > Google Play Store > Clear Data i reboot telefonu. Edytowane 15 Października 2018 przez popello Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 15 Października 2018 Udostępnij Napisano 15 Października 2018 możesz spróbować znaleźć interesującą Cię apkę tu i pobrać apk https://www.apkmirror.com Cytuj Link to post Share on other sites
groszek555 0 Napisano 27 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2018 To raczej problem z google playem ... jaka masz kartę sim (narodowość) i (jeśli masz) podpięta kartę płatnicza pod playa angielska to odepnij i zmień na polskiego sima i powinno działac (ew zmień język urządzenia na polski jeśli tego nie zrobileś), natomiast mogą nie działać apki brytyjskie.Jeśli nei zadziala mozesz spróbować Settings > Apps > Google Play Store > Clear Data i reboot telefonu. To raczej problem z google playem ... jaka masz kartę sim (narodowość) i (jeśli masz) podpięta kartę płatnicza pod playa angielska to odepnij i zmień na polskiego sima i powinno działac (ew zmień język urządzenia na polski jeśli tego nie zrobileś), natomiast mogą nie działać apki brytyjskie.Jeśli nei zadziala mozesz spróbować Settings > Apps > Google Play Store > Clear Data i reboot telefonu. Zrobiłem ten sposób z odpowiem karty i dani kary polksiej i nadal nie działa Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts