Bury102 0 Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Zminiłem płtye i proca podłaczyłem wszystko i nie wstaje mi komp, przed załadowaniem windowsa wyskakuje bleuescreen na ułamek sekundy i komp się resetuje po czym moge go uruchomić w trybie awaryjnym z obsługą sieci:) Jak może być podstawowaprzyczyna? zmieniłem platforme z intel775 na AM3 nie mam tez grafiki i niewyraźnie pisze:) pozdr Cytuj Link to post Share on other sites
alfarome 2 Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Czy Windows został przeinstalowany/odświeżony z obrazu? Cytuj Link to post Share on other sites
Bury102 0 Napisano 21 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Nie kumpel powiedział że powinien się podnieść na tym co jest ale próbuje mu instalowac jakieś stery ale nie chce się skubany podnieść Cytuj Link to post Share on other sites
mutissj 2199 Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 ja bym zrobił formata po zmianie płyty głównej Cytuj Link to post Share on other sites
alfarome 2 Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Jeżeli jest to XP, to uruchom go w trybie awaryjnym, usuń wszystkie sterowniki, zainstaluj właściwe i restartuj. Jak siódemka, to nie umiem Tobie sensownie doradzić. Cytuj Link to post Share on other sites
Bart3kW 4 Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Tylko reinstalacja systemu. Cytuj Link to post Share on other sites
Marko64 0 Napisano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Przecież Windows jest wyposażony w inne stery pod AMD i inne pod Intela. Skoro nastąpiła zmiana płyty i procka to lepiej zrobić forma niż cudować i kombinować. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts