zax1000 1 Napisano 10 Października 2018 Udostępnij Napisano 10 Października 2018 (edytowane) Witam, od w sumie miesiąca mam nowy komputer w którym znajduje się wyżej wymieniona karta.Dzisiaj usłyszałem jakby obijanie się wentylatorów ale po sprawdzeniu okazało się że to nie to. Gdy jestem w mapie kampani total war warhammer 2 to ten dźwięk się pojawia, w zależności od tego jak blisko jestem kamerą przy ziemi ten dźwięk się zmienia, sprawdziłem jeszcze na warhammer vermintide 2 i po przejściu do kampanii z menu ten sam rodzaj dźwięku się pojawia, po przejściu alt-tabem do pulpitu momentalnie znika, udało mi się jakoś wychwycić ten dźwięk ale nagrywałem na telefonie więc z jakością może być srednio. Jest to normalne przy tej karcie czy coś jest nie tak i najlepiej do producenta się odezwać ? Do 3 sekundy nagrania jestem w pulpicie. https://vocaroo.com/i/s1n1ofvjx2NVhttps://vocaroo.com/i/s0iCHKxw4Wrz Testowałem kartę w Furmarku ale tam problem nie wystąpił Edytowane 10 Października 2018 przez zax1000 Cytuj Link to post Share on other sites
RalfNwn 95 Napisano 11 Października 2018 Udostępnij Napisano 11 Października 2018 Włącz synchronizację pionową (V-Sync) i sprawdź czy efekt się powtarza. Cytuj Link to post Share on other sites
zax1000 1 Napisano 11 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2018 Po jakimś czasie samo przestało, jakby czasami wrócił ten dźwięk to spróbuję. No i dzisiaj dokładnie to samo, włączyłem synchronizację i podczas ładowania nowych ustawień było cicho a po znowu ... Cytuj Link to post Share on other sites
WPRD700 230 Napisano 11 Października 2018 Udostępnij Napisano 11 Października 2018 Cóż, u mnie jest tak samo + słychać to u mnie na tylnym wyjściu audio w słuchawkach/głośnikach. Z piszczącymi cewkami GPU trzeba nauczyć się żyć, to nic strasznego dla elektroniki, jedynie dokuczliwe dla człowieka. Cytuj Link to post Share on other sites
zax1000 1 Napisano 11 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2018 A jak z gwarancją w takim wypadku ? sprzęt za tyle pieniędzy i taka lipa ? Cytuj Link to post Share on other sites
WPRD700 230 Napisano 11 Października 2018 Udostępnij Napisano 11 Października 2018 Gwarancja niestety tego nie obejmuje, gdyż nie jest to usterka. Cytuj Link to post Share on other sites
zax1000 1 Napisano 11 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2018 (edytowane) Gwarancja niestety tego nie obejmuje, gdyż nie jest to usterka. Szczerze mówiąc to dla mnie jest to usterka i nie obchodzi mnie co producent o tym myśli, nigdzie nie było zapisane że karta może za przeproszeniem napier*alać jak traktor, gdzie moja poprzednia karta (gtx 660) była cichutka. Napisałem do supportu o to i jak mi napiszą że gwarancja tego nie obejmuje to po prostu odeślę tą kartę i zamówię nową. Tyle pieniędzy za traktor ? Edytowane 11 Października 2018 przez zax1000 Cytuj Link to post Share on other sites
sznib 887 Napisano 12 Października 2018 Udostępnij Napisano 12 Października 2018 po prostu odeślę tą kartę i zamówię nową od w sumie miesiąca mam nowy komputer Zwrot bez podania przyczyny można dokonać do 2 tygodni, z tego co się orientuję. Poza tym, w przypadku zakupu całego komputera nie można odesłać pojedynczej części. Takie zostaje jedynie sprzedaż karty, na czym na pewno stracisz. Cytuj Link to post Share on other sites
zax1000 1 Napisano 12 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2018 Zwrot bez podania przyczyny można dokonać do 2 tygodni, z tego co się orientuję. Poza tym, w przypadku zakupu całego komputera nie można odesłać pojedynczej części. Takie zostaje jedynie sprzedaż karty, na czym na pewno stracisz. Sam składałem komputer a amazon ma inną politykę, ostatnio odesłałem słuchawki po 2 miesiącach bez przyczyny i nie było problemu Cytuj Link to post Share on other sites
zozaino 0 Napisano 5 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2018 spróbuj nagrywać sam dźwięk z gry tym programem a dźwięk z mikrofonu innym spróbuj nagrywać sam dźwięk z gry tym programem a dźwięk z mikrofonu innym Whatsapp Messenger Hotstar Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts