oskarsom 14 Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Witam! Chciałbym Was prosić o podanie mi nazwy jakiegoś dobrego odtwarzacza MKV. Obecnie mam Kantaris, ale filmy lekko się przycinają w niektórych momentach. Znacie może jakiś porządny odtwarzacz? Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
krzysiekf 0 Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 VLC media player lub Media Player Classic. Cytuj Link to post Share on other sites
Evil_Genius 1 Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Ja polecę klasykę - AllPlayer Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Podstawą są kodeki - polecam K-Lite Mega Pack (tylko nie najnowsze a 6.0 lub 5.8!). Co do playera polecam VLC lub WMP12 Cytuj Link to post Share on other sites
airborne82 60 Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 znakomicie z tymi filmami radzi sobie Splash PRO Cytuj Link to post Share on other sites
krakn 2 Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 allplayer świetnie robi porządki z codekami, dobra robota. warto im od czasu do czasu zaplacic te pare groszy, inne pakiety codekow nie raz rozwalily mi system. Natomiast jako playera zazwyczaj odpalam VLC Player, miedzy innymi dlatego ze ładnie odtwarza programy po sieci z tunera sat i odwrotnie. jest niezłym serwerem Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts