aleksiejs 52 Napisano 6 Października 2018 Udostępnij Napisano 6 Października 2018 Cześć, Szukam lapka do pracy, małego, ale dość mocnego. W tym momencie zastanawiam się pomiędzy Huawei Matebook X Pro i Dell XPS 13, podzespoły i cena są dość podobne. Konfiguracja, które mnie interesuje: i7 16GB ram 500GB SSD Co byście doradzili? Jeden z tych dwóch czy jeszcze coś innego? Budżet powiedzmy do 8k Czy na tym forum nikt się nie interesuje laptopami? W tematach o PC ruch spory, a tutaj cisza Cytuj Link to post Share on other sites
ksm123 0 Napisano 17 Października 2018 Udostępnij Napisano 17 Października 2018 Ja bym ci zadał jedno zasadnicze pytanie: W razie awarii, jak długi przestój będzie dla ciebie akceptowalny? Do XPSa na pewno możesz dokupić gwarancję NBD, nie wiem czy Huawei oferuje w Polsce taką opcję. Cytuj Link to post Share on other sites
Technologiczny19 1 Napisano 17 Października 2018 Udostępnij Napisano 17 Października 2018 Osobiście wybrałbym Dell XPS bardziej sprawdzona marka dodatkowo z dłuższa gwarancją. Dell XPS 13 9370 i7-8550U/16GB/512/Win10 FHD Dobrej jakości matryca FULL HD IPS, przeważnie cichy, wygodna podświetlana klawiatura, Thunderbolty 3, długa praca na akumulatorze, czytnik linii papilarnych, dobrej jakości obudowa choć nie tak dobra jak poprzednik 9360. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts