Sochek 0 Napisano 1 Października 2018 Udostępnij Napisano 1 Października 2018 Witam! Mam pewien problem z w/w routerem, otóż zrobiłem reset routera i teraz nie mam dostępu do internetu, kompletnie się na tym nie znam i nie wiem co mam robić żeby to ustawić. Przy diagnozowaniu problemu wskakuje mi komunikat "Serwer DNS może być niedostępny". Mam nadzieję, że ktoś wie w czym może być problem. Jeśli będzie trzeba dodatkowych informacji proszę pytać. Cytuj Link to post Share on other sites
Longhorn 595 Napisano 1 Października 2018 Udostępnij Napisano 1 Października 2018 Masz możliwość dostępu do panelu administracyjnego urządzenia? W konfiguracji może pomóc dostawca internetu, jeśli to jego sprzęt może zażądać zapłaty za ponowną konieczność konfiguracji urządzenia. Cytuj Link to post Share on other sites
Sochek 0 Napisano 1 Października 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2018 (edytowane) Masz możliwość dostępu do panelu administracyjnego urządzenia? W konfiguracji może pomóc dostawca internetu, jeśli to jego sprzęt może zażądać zapłaty za ponowną konieczność konfiguracji urządzenia. Chodzi Ci o dostęp przez przeglądarkę gdy wpisuję IP? Jeśli tak to mam Edytowane 1 Października 2018 przez Sochek Cytuj Link to post Share on other sites
hiigara 3 Napisano 2 Października 2018 Udostępnij Napisano 2 Października 2018 Routery te są instalowane przez ISP więc do nich najpierw zadzwoń. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts