Dissowsky 0 Napisano 27 Września 2018 Udostępnij Napisano 27 Września 2018 Witam, pierwszy raz mam powerbank i takie moje pytanie bo w pudełku nie było wtyczki do kontaktu, a sam kabel USB, posiadam telefon S8+ i czy mogę ładować powerbank tą wtyczką od Samsunga, boję się podłączyć bo ta ladowarka ma QuickCharge 2.0 bodajże i czy nie uszkodzę nią Powerbanka? Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 27 Września 2018 Udostępnij Napisano 27 Września 2018 Możesz ładować dowolną ładowarką, nic się nie stanie. Quick charge uruchamia się tylko gdy ładowarka 'zobaczy' kompatybilne urządzenie. Z tego co widzę ten powerbank ma QC w obu kierunkach więc nie będzie żadnych problemów Cytuj Link to post Share on other sites
benutzer 257 Napisano 27 Września 2018 Udostępnij Napisano 27 Września 2018 (edytowane) Sprawdź w instrukcji obsługi tego urządzenia. Edytowane 27 Września 2018 przez benutzer Cytuj Link to post Share on other sites
roman106 124 Napisano 27 Września 2018 Udostępnij Napisano 27 Września 2018 Żadnej instrukcji nie trzeba sprawdzać. Ładujesz ładowarką jaką masz. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts