Ziomalkowal 0 Napisano 10 Września 2018 Udostępnij Napisano 10 Września 2018 Witam, posiadam aktualnie telefon Meizu M3 Note, niby jakoś działa. Problem w tym, że zaczyna mnie on trochę denerwować, a gwarancja już mi się skończyła. Zastanawiam się nad kupnem Redmi Note 5 ale chciałem się dowiedzieć czy taka zamiana w ogóle ma sens? Warto się przerzucać? Bo jeśli zmiana ma być nieznaczna to nie ma sensu kupować jeszcze nowego telefonu. Proszę o rady. Cytuj Link to post Share on other sites
levusek1992 133 Napisano 10 Września 2018 Udostępnij Napisano 10 Września 2018 Moim zdaniem różnica będzie spora. Miałem Meizu z Flyme OS i to była męczarnia. Po przesiadce na MIUI dużo problemów zniknęło (np. powiadomienia w flyme działały jak chciały). Cytuj Link to post Share on other sites
Ziomalkowal 0 Napisano 10 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2018 Moim zdaniem różnica będzie spora. Miałem Meizu z Flyme OS i to była męczarnia. Po przesiadce na MIUI dużo problemów zniknęło (np. powiadomienia w flyme działały jak chciały). Fakt, zgadzam się co do tych powiadomień. Do tego z biegiem czasu zaczyna coraz częściej zamulać, a bateria już trochę siada. Dotyk też szwankuje. Cytuj Link to post Share on other sites
Fanbober 3 Napisano 10 Września 2018 Udostępnij Napisano 10 Września 2018 Tylko dzisiaj jest Note 5 za 899 zł w promocji w x-kom w tygodni smartfonów https://inspiracje.x-kom.pl/tydzien-smartfonow?s=&pricef=&pricet=&sort=popular&limit=30 Cytuj Link to post Share on other sites
Ziomalkowal 0 Napisano 10 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2018 Wiem, Tylko dzisiaj jest Note 5 za 899 zł w promocji w x-kom w tygodni smartfonów https://inspiracje.x-kom.pl/tydzien-smartfonow?s=&pricef=&pricet=&sort=popular&limit=30 Właśnie wiem, już zamówiłem i dlatego pytam czy warto zmieniać telefon Cytuj Link to post Share on other sites
sekus007 29 Napisano 10 Września 2018 Udostępnij Napisano 10 Września 2018 Wydaje mi się, że warto. Moja narzeczona kupiła jakiś czas temu również Redmi Note 5 w wersji 4/64zł również za ok 900 zł w sferis i jest mega zadowolona. Telefon cały czas działa płynnie MUI jest bardzo przejrzyste i wygodne (pierwszy raz ma telefon z MUI). Trzeba przyznać że 4GB RAM w połączeniu ze snapem 636 stanowi bardzo wydajne połączenie. Jedyny jaki minus to brak NFC. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts