KoxxiK 0 Napisano 7 Września 2018 Udostępnij Napisano 7 Września 2018 Witam mam problem z internetem sprawa wygląda tak: Na każdej grze wywala Ping skacze czasem do 2k Na Youtube i innych social nie wywala (nie dostrzegłem) Nie mam Karty sieciowej Wywala do 5-10s i ping gwałtowanie skacze w górę Jeśli czegoś brakuje aby zweryfikować problem proszę pisać! Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 7 Września 2018 Udostępnij Napisano 7 Września 2018 Kontaktowałeś się z dostawcą internetu ? Jakie masz łącze,czy masz zaktualizowany system i wszelkie sterowniki do płyty głównej ? Cytuj Link to post Share on other sites
KoxxiK 0 Napisano 7 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2018 Kontaktowałeś się z dostawcą internetu ? Jakie masz łącze,czy masz zaktualizowany system i wszelkie sterowniki do płyty głównej ? tak kontaktowałem się. Mało się znam jak sprawdzić łącze Komputer mam nowy więc odpodają sterowniki Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 7 Września 2018 Udostępnij Napisano 7 Września 2018 (edytowane) To,że nowy zupełnie nie znaczy,że ma wgrane te co potrzeba. Jaki masz system ? Jaką płytę główną ? Internet kablowy i od kogo ? Edytowane 7 Września 2018 przez jarrino Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts