Maciej Piotrowski 22 Napisano 20 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Nie wierzę, że żaden z czytelników Benchmark.pl nie ma w domu konsoli:) A jednak, jak widać ta część naszego forum świeci pustkami. To może ja zacznę. Co sądzicie o nowym NXE? jakie wrażenia po premierze? Czy spełniło Wasze oczekiwania czy może po tak szumnych zapowiedziach liczyliście na coś więcej? Link to post Share on other sites
chronos 9 Napisano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Mnie się podoba nowy dashboard, ale oczekuję raczej po tym module funkcjonalności a nie bzdetów w stylu "w jakie ciuchy mam ubrać siebie" Na pewno kapitalną sprawą jest opcja zgrywania gier na dysk twardy. W takiej sytuacji okresowy szum dobiegający z napędu optycznego pozostaje tylko niemiłym wspomnieniem Link to post Share on other sites
miedzianek 7 Napisano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Jak dla mnie bomba,jedynie moglo by byc wiecej dodatkowych opcji Link to post Share on other sites
Recommended Posts