malpitrzon 0 Napisano 6 Września 2018 Udostępnij Napisano 6 Września 2018 (edytowane) Cześć, już drugi dzień szukam czegoś na temat LTE w zegarkach Samsunga - niestety bez powodzenia. Czy ktoś może mi powiedzieć jak to działa? Po pierwsze czy wkłada się do zegarka kartę SIM? Zgaduję, że nie, więc jak to może działać? Komu płaci się abonament? Czy działa to w Polsce czy tylko w wybranych krajach? Drugi temat jeszcze mi się przypomniał. Czy tymi zegarkami można płacić w Polsce? Wiem, że za granicą się da ale to mnie akurat mało interesuje. Z góry dzięki za odpowiedź! Pozdrawiam Edytowane 6 Września 2018 przez malpitrzon Cytuj Link to post Share on other sites
Chelsey 87 Napisano 6 Września 2018 Udostępnij Napisano 6 Września 2018 Nie da się płacić nimi w Polsce, bo nie ma u nas Samsung Pay. A Google Pay tam nie działa, bo nie mają Wear OS tylko autorskiego Tizena od Samsunga. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts