RBX100 61 Napisano 6 Września 2018 Udostępnij Napisano 6 Września 2018 (edytowane) Czy do Fery2 gdzieś można dostać zestawy montażowe, kupiłem na Allegro i brakuje mi dwóch plastikowych tulejek nakładanych na śruby. Ew. czy da się zmontować to chłodzenie bez nich? Umoczyłem strasznie pod socket intela powinienem mieć te blachy z dołu a mam te z góry. Jakby ktoś posiadał to chłodzenie na procesorze AMD i nie potrzebował blaszek intelowskich to chętnie odkupię. Edytowane 6 Września 2018 przez RBX100 Cytuj Link to post Share on other sites
Zawisz 168 Napisano 6 Września 2018 Udostępnij Napisano 6 Września 2018 Napisz po prostu maila do SilentiumPC za kilka zł pewnie Ci to wyślą. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
olo163 1264 Napisano 6 Września 2018 Udostępnij Napisano 6 Września 2018 Jak masz 2 tulejki to 2 możesz z czegoś dorobić z jakiejś rurki od długopisu, klocków lego itp, itd. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
RBX100 61 Napisano 6 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2018 (edytowane) @up myślałem o tym, bardziej niepokoją mnie te niekompatybilne blaszki.Napisałem do supportu Silentium, zobaczymy co z tego będzie. Jakby ktoś miał podobny problem,napisałem do suportu Silentium i błyskawicznie dostałem odpowiedź że można u nich kupić zestawy montażowe od Fortis3, które pasują do Fery2/3 cena: pod socket intela 14zł, pod Am4 20zł + koszt wysyłki 11,90zł Edytowane 6 Września 2018 przez RBX100 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts