aleksiejs 52 Napisano 4 Września 2018 Udostępnij Napisano 4 Września 2018 Cześć, Jak w temacie, szukam laptopa do pracy, ale nie bardzo wiem jakiej firmy i jaki model. Budżetem nie jestem jakoś ograniczony, mogę wydać na niego 2k pln,a a mogę i 5k czy więcej jeśli to konieczne. Karta graficzna nie jest istotna, nie grywam w gry. Nie potrzebuję tony miejsca na dysku, wystarczy 250GB. 14" - 15" z dotykowym ekranem Procesor i5 lub i7 nowej generacji 250GB SSD 8GB ramu starczy Dobrze jakby miał podświetlaną klawiaturę Dobrze jakby był w kolorze białym Musi być dostępny nowy w sklepie Byle nie apple Z góry dzięki za podpowiedzi. Cytuj Link to post Share on other sites
iamnotreal 193 Napisano 4 Września 2018 Udostępnij Napisano 4 Września 2018 Jeżeli nie masz problemów z zamawianiem z Chin, obczaj sobie Xiaomi Mi Pro 15. Od kilku miesięcy używam mniejszego modelu (Air 13 w wersji i5-7200U/8GB/256GB) i jestem bardzo zaskoczona (pozytywnie) stosunkiem jakości do ceny. Jakość wykonania i design nie ustępuje produktom Apple'a a sprzęt kosztuje połowę tego no i masz Windowsa. Cytuj Link to post Share on other sites
aleksiejs 52 Napisano 4 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2018 Dzięki, ale chciałbym coś z dotykowym ekranem Cytuj Link to post Share on other sites
aleksiejs 52 Napisano 21 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2018 Hej, dalej nikt nic? Białego chyba nie trafię, więc można ominąć ten punkt Budżet 4-8k Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts