kuba889 0 Napisano 4 Września 2018 Udostępnij Napisano 4 Września 2018 (edytowane) Czesc. Zamierzam kupic tego na antywirusa na androida. Mam go na pc i sobie chwale jednak czytajac opinie w sklepie play zauwazylem ze kilka osob narzeka na niego poniewaz gryzie sie przy odblokowaniu ekranu za pomoc czytnika linii papilarnych. Czy to norma przy esecie? Mozecie polecic mi inny dobry platny antywir? Oczywiscie nie taki ktory zezre mi 2 GB ramu tel xiaomi a2 6GB ram Edytowane 4 Września 2018 przez kuba889 Cytuj Link to post Share on other sites
levusek1992 133 Napisano 4 Września 2018 Udostępnij Napisano 4 Września 2018 Tak z ciekawości po co antywirus? Dał bym adblocka na przeglądarkę i po prostu skanował co jakiś czas jakimś antymalware. Szkoda baterii i ramu. A tak to polecam programy od Malwarebytes. Na androida w GP też mają apki Cytuj Link to post Share on other sites
kuba889 0 Napisano 4 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2018 Bardziej chodzi mi jednak o zabezpieczenia przy zgubieniu/kradziezy telefonu. Cytuj Link to post Share on other sites
Yahoo.K 152 Napisano 4 Września 2018 Udostępnij Napisano 4 Września 2018 jednak czytajac opinie w sklepie play zauwazylem ze kilka osob narzeka na niego poniewaz gryzie sie przy odblokowaniu ekranu za pomoc czytnika linii papilarnych. Mam i nic takiego się nie dzieje. Cytuj Link to post Share on other sites
kamil_18_19 499 Napisano 4 Września 2018 Udostępnij Napisano 4 Września 2018 Przecież spod konta google można zablokować zdalnie telefon, wymazać dane, z lokalizować i dzwonić na niego. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts