JohnSheppardPL 12 Napisano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Witam mam takie pytanko co polecacie z działki amd ofert z firmy nVidia nie uwzględniam a więc tak mam zamiar zakupić kartę do kolejnego komputera, i tak się zastanawiam jaką kartę wybrać tak do 1400 zł z góry dzięki za odpowiedz Cytuj Link to post Share on other sites
Znawca 6 Napisano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Jak ma być Radek to mam nówkę HD 4850 za 1000zł Okazja Cytuj Link to post Share on other sites
Valus 49 Napisano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 po co ci karta za 1400 zl? http://www.camino.pl/ati-radeon-hd-6970 ... 49935.html --> jedyne sensowne chlodzenie dla 6970 lekko ponad 1200 zl... napawde tyle musisz wydac na GPU? :< Cytuj Link to post Share on other sites
JohnSheppardPL 12 Napisano 13 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 nom ;D nie mam co robić jak na razie co do HD 4850 ;D to chętnie ale nie za tą cenę ;p u mnie mam 4x HD 6970 i nie wiem po co mi to, a drugiego kompa składam tak dla hobby ;D ooo tak przy okazji zapytam się jak włączyć PhysX mam np. kartę AMD i jakąś starą kartę Nvidi i jak uruchomić physx jakiegoś menuala poproszę ;D Cytuj Link to post Share on other sites
heeelman 3 Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 chcesz do tych swoich radkow wlorzyc jeszcze starego geforce? jaki to model powiedz bo jak mniej niz 9800 to sie nie oplaca Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 nom ;D nie mam co robić jak na razie co do HD 4850 ;D to chętnie ale nie za tą cenę ;p u mnie mam 4x HD 6970 i nie wiem po co mi to, a drugiego kompa składam tak dla hobby ;D ooo tak przy okazji zapytam się jak włączyć PhysX mam np. kartę AMD i jakąś starą kartę Nvidi i jak uruchomić physx jakiegoś menuala poproszę ;D Jak jesteś taki bogaty to za sponsoruj mi jednego GTX 570 ps: Fajnie muszą wyglądać te 4 radeony koło siebie pokaz foty bo nigdy nie widziałem takiego tandemu nie stać mnie na kolejne dwie sadzać po twoich wypowiedziach na Forum ze NV to szmelc itd to twój czas dobiega końca Cytuj Link to post Share on other sites
JohnSheppardPL 12 Napisano 14 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 hmm nie dobiega mówię fakty nie wydziwiam taki GTX 590 jara się po podkręceniu 111 c ma i jak długo mu elektronika pociągnie ?? oj wydaje mi się że krótko do tego są filmy jak pokazuje pioruny ;D z tego więc Truth is only one ;D Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts